Interreg CENTRAL EUROPE
Croatia

Program se provodi u razdoblju od 2014. do 2020. godine i ulaže 246 milijun eura za sufinanciranje projekata transnacionalne suradnje koji će se provoditi od strane javnih i privatnih organizacija iz regija središnje Europe. Financirani projekti će proizvesti konkretne i vidljive rezultate kao odgovor na utvrđene izazove programskog područja i adresirati razvojne potrebe na integrirani način.

U tijeku su pripreme za prvi poziv u novom programskom razdoblju!

Očekuje se da će Program transnacionalne suradnje Središnja Europa 2021. – 2027. u listopadu 2021. godine raspisati novi poziv na dostavu projektnih prijedloga.

 Detaljne informacije te sva dokumentacija potrebna za prijavu projekta, uključujući programski priručnik i obrazac za prijavu, bit će dostupni u trenutku objave poziva.

Prvi poziv će biti otvoren za sve tematske prioritete i specifične ciljeve, a sufinanciranje iz EFRR-a iznosi 80%.

U međuvremenu sve informacije vezane uz novi program i poziv možete pronaći na programskim stranicama gdje također možete pristupiti novoj platformi za prijavitelje koja vam može pomoći u traženju projektnih partnera.

U planu je održavanje više nacionalnih Info dana ukoliko to epidemijološke mjere dopuste, u protivnom će se radionice održati virtualno!

Uskoro više informacija!

Za više informacija također možete kontaktirati i Nacionalnu kontakt točku za Republiku Hrvatsku.


contacts